top of page
dekoration-zirkel-dyrehylde.jpg

Skoler og foreninger

mandeafdeling-zirkel-1200px.jpg
faelles-lager-zirkel-1600px.jpg

zinspiration fra zirkelbutikken

zirkelbutikken er ikke kun en butik, men også et sted, hvor man kan få inspiration til sine kreative projekter. zirkelbutikken er indrettet med masser af sjove måder at bruge de kasserede ting, så de får nyt liv og ny værdi. Skal du indrette et lokale i skolen eller foreningen, så kig ind og lad dig inspirere af zirkels finurlige genbrugsunivers. 

zirkel for skoler

I zirkel ønsker vi at understøtte det vigtige arbejde, skolerne løser, når de skaber de unge mennesker, der skal være vores fremtid. 

Derfor stiller vi de mange spændende ting på zirkels fælleslager til rådighed for undervisningen i fx håndværk og design. 

Skal eleverne redesigne klasseværelset eller et hyggehjørne på gangen, er der også mulighed for at hente møbler, nips og andet sjovt til den slags projekter.

zirkel for foreninger

Skal din forening indrette nye lokaler eller give de gamle en make-over, så har I mulighed for at hente ting til projektet fra zirkels fælleslager. Lageret bugner med ting, som odenseanerne har afleveret på genbrugsstationerne  - og der er masser af muligheder for at sætte dem sammen på en sjov og inspirerende måde for de kreative og iderige. 

For at komme i betragtning til at afhente ting fra fælleslageret, skal man kontakte zirkels daglige ledere. Se "kontakt".

bottom of page