top of page
kunstnerhjoerne-bannerbillede-efteraar20

Iværksættere og kunstnere

I zirkel-butikken finder du "hotspots", hvor de grønne kunstnere og iværksættere, som er tilknyttet zirkel, udstiller og sælger deres kunst, som er lavet efter upcycklede, genbrugte eller cirkulære metoder. 

zirkel ønsker at skabe flere grønne ringe i vandet, at understøtte tanken om at affaldet er en ressource, som skal bruges igen og igen. Og at affaldet er fyldt med muligheder, som venter på at blive spottet af kunstnere, iværksættere og andre kreative og nytænkende. 

Periodens udstillende kunstnere og iværksættere


Hougaard Unika
Hougaard Unika lader ikke et flot stykke metalskrot gå til spilde! Her bruges defekte autodele, gamle lygter, karrosseriplader
og kasserede reservedele i nye sammenhænge.
Gamle reservedele bliver på Hougaard Unikas værksted til sjove figurer, rumvæsner, til lamper. Her har genbrugsfantasien fået frit spil – og man kan ikke undgå at blive glad af at se på Hougaard Unikas kunst.

Se mere på www.hougaard-unika.123hjemmeside.dk/

Velkommen til Hougaard Unika!

Galleri Kais
Galleri Kais har for længe siden set lyset i genbrug: Galleri Kai har gennem 10 år arbejdet med at bruge kasserede ting som gamle arbejdsredskaber, træ og metal i sine lysinstallationer. Galleri Kais installationer spiller på kontrasten mellem det skrøbelige og det robuste. Ud af mødet mellem de 2 modsætninger opstår der lysinstallationer med et fint æstetisk udtryk og en særlig form for humor. 

Se mere på www.gallerikais.dk
Velkommen til Galleri Kais!


Forvandlingens værksted

På værkstedet forvandles ting til smukke brugbare ting igen, med nyt liv og brug gennem polstring af møbler, maling af møbler, skulpturer, læder m.v. Her arbejdes også med bronze-ting, som forvandles til smykkevedhæng og skulptur i
kombination med træ fundet i naturen.

Se mere på  Forvandlingens Værksteds facebook-side.  
Velkommen til Forvandlingens Værksted!

Tilbud til iværksættere og kunstnere

Vores hjerte banker for den grønne dagsorden, og derfor vil vi gerne hjælpe de kunstneriske og innovative grønne ideer videre ved at:

- give adgang til fælleslageret - et slaraffenland af materialemuligheder

- give mulighed for sparing med den ekspertise, vi har i zirkel og i Odense Renovation, omkring materialer m.m.

- stille et mini-værksted til rådighed for dit arbejde med dit fysiske produkt i zirkel-værkstedsområdet

- tilbyde dig at blive en del af et netværk af andre kunstnere og iværksættere, som brænder for at skabe bæredygtige og dialogskabende grønne produkter. 

Desuden vil vi gerne samarbejde med dig om at udstille og afholde workshops i zirkel. 

For at komme i betragtning til at blive samarbejdspartner, skal man kontakte zirkels daglige leder. Se "kontakt".

bottom of page